logo-V2

susdanceSilent & Sustainable

Een Nederlands product waar we trots op mogen zijn! Een met LED verlichte dansvloer welke kinetische energie van het dansen om zet in elektrische energie. Tegenwoordig ligt deze vloer al over 5 continenten verspreid en wekken ze dagelijks vele kilojoules aan energie op. Een waar groen product, waarbij geen energie wordt gebruikt en geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt!

 

sdbox circSilent Disco Box

Met de Silent Disco Box verhuren wij complete sets welke per post worden verzonden en weer opgehaald. Dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven en daarmee bereikbaar voor iedereen. Kijkt u gerust eens op onze website www.silentdiscobox.com De makkelijkste en goedkoopste manier om stille disco bij u thuis te krijgen. Met een duidelijke handleiding, succes gegarandeerd!

djDJ show

Wilt u volledig ontzorgt worden? Boek dan onze Silent Disco Show! Met één of zelfs twee dj’s, hostesses voor de uitgifte van de hoofdtelefoons, aankleding van de ruimte middels een lichtshow, alle overige benodigde apparatuur en natuurlijk het aantal hoofdtelefoons dat u wenst te gebruiken. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden en prijzen. Al verkrijgbaar vanaf €675,-.

karaokeKaraoke

Karaoke op een nieuwe manier? Probeer onze combinatie met de stille disco eens. Buitenstaanders zullen versteld staan! Ook heel leuk voor de kinderen.

hostesSilent Hostesses

Gangmaker nodig? Onze hostesses zijn danseressen die naast de uitgifte van de hoofdtelefoons ook het feest op gang brengen. Als één schaap over de dam zal de rest al snel volgen. Een gegarandeerd succes!

General
Tel: +31 (0)46- 423 32 26
Fax: +31 (0)46- 423 30 24
Office
Nusterweg 63H
6136 KT, Sittard-Geleen
the Netherlands
Warehouse
De Koumen 90
6433 KE, Hoensbroek
the Netherlands