logo-V2

Zelf aanschaffen?

Dankzij het daverende succes van Silent Disco is er een groeiende vraag naar de aanschaf van een eigen systeem. Daarvoor bent u hier aan het juiste adres. Als pionier op het gebied van apparatuur in dit specifieke vakgebied kan STILLEDISCO.INFO tegen zeer scherpe prijzen apparatuur/uitrusting aanbieden. Onze hoofdtelefoons (herkenbaar door het oranje play teken) worden al door vele verhuurders en eindgebruikers ingezet. Enkele klanten die onze hoofdtelefoons al heel wat jaren in gebruik hebben zijn bijvoorbeeld;

* Het Van Abbe Museum in Eindhoven. Het museum gebruikt de stille apparatuur in hun expositie.
* Dansschool Studio Beatzone in Amsterdam. Deze breakdance school voor kinderen geeft al jaren lessen met behulp van Silent Disco.
* De Evangelische Omroep versterkt haar evenementen met een set van 500 hoofdtelefoons.

Ook is het mogelijk om (vanaf 100 stuks) uw eigen logo op de hoofdtelefoons te laten drukken!

zend cirSR800

De HD820 & HD930 hoofdtelefoons hebben een draadloze aansturing nodig. Deze wordt geleverd door de BOS SR800 draadloze zender. De zender heeft een bereik van ruim 50 meter. De keuzeschakelaar voor de voorgeprogrammeerde frequenties zit, net als op de hoofdtelefoon, ook op de zender waardoor ze makkelijk te koppelen zijn.

Voor technische gegevenspdf klik hier.

headfhone cirHD820

Ons huismerk is de BOS HD820 draadloze hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is gespecialiseerd in het gebruik voor stille toepassingen. Het bedieningsgemak en de structurele bestendigheid zijn specifiek ontworpen voor intensief gebruik. De hoofdtelefoon werkt op 3 voorgeprogrammeerde frequenties. Deze frequenties zijn te selecteren door een duidelijke keuzeschakelaar en worden versterkt middels een gekleurde LED. Zo kunt u op afstand zien of de hoofdtelefoon op de juiste frequentie is ingeschakeld. Verder is elke hoofdtelefoon voorzien van een power schakelaar en een volume regelaar. De hooftelefoons werken op 2* AAA batterijen, welke makkelijk te vervangen zijn middels een klepje in één van de oren. De hoofdtelefoon is voorzien van een gevoerde hoofdband, waardoor deze goed blijft zitten, zelfs bij kinderen vanaf 8 jaar.

Voor technische gegevenspdfklik hier.

HD930WirelessHeadphone cirkel 3HD930

De BOS HD930 is onze nieuwste draadloze hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is gespecialiseerd in het gebruik voor stille toepassingen. Het bedieningsgemak en de structurele bestendigheid zijn specifiek ontworpen voor intensief gebruik. De hoofdtelefoon werkt op 3 voorgeprogrammeerde frequenties. Deze frequenties zijn te selecteren door een duidelijke keuzeschakelaar en worden versterkt middels het oplichten van de oren van de hoofdtelefoon in drie verschillende kleuren. Zo kunt u op afstand zien of de hoofdtelefoon op de juiste frequentie is ingeschakeld. Verder is elke hoofdtelefoon voorzien van een power schakelaar en een volume regelaar. De hooftelefoons werken een ingbouwde accu. De hoofdtelefoon is voorzien van een gevoerde hoofdband, waardoor deze goed blijft zitten, zelfs bij kinderen vanaf 8 jaar.

Voor technische gegevens pdfklik hier.

Algemeen
Tel: +31 (0)46- 423 32 26
Fax: +31 (0)46- 423 30 24
Kantoor
Nusterweg 63H
6136 KT, Sittard-Geleen
Magazijn
De Koumen 90
6433 KE, Hoensbroek